CFO Update®
Småland och Västergötland

LED DIG SJÄLV INNAN DU KAN LEDA ANDRA

Kompetensutveckling och då framförallt, personlig kompetensutveckling är ofta eftersatt på chefsnivå men handen på hjärtat: vad kan vara viktigare?

Som chef är den viktigaste uppgiften att ge rätt förutsättningar för att all din personal ska prestera så bra som de vill och kan. Därför kan vi stolt berätta att att alla våra chefsnätverk har som mål att göra dig som ledare lite bättre, lite klokare och lite mer inspirerad vid varje tillfälle som nätverket träffas. 

OM GRUPPEN

Deltagarna i nätverket arbetar idag som ekonomichefer, controllers eller som CFO. De representerar olika branscher och vissa har sin verksamhet inom Sverige medans andra också arbetar mer internationellt. Alla med ett stort gemensamt intresse för utveckling!

Riktad kompetensutveckling för ditt yrke
Ett starkt och anpassat nätverk för dig
Personlig utveckling
Du är med och påverkar kommande teman

VAD FÅR JAG SOM MEDLEM? 

Fyra träffar per år fördelat på tre halvdagar och en heldag. Totalt fem teman varje år
MÖJLIGHET ATT PÅVERKA KOMMANDE TEMAN
MÖJLIGHET ATT PÅVERKA KOMMANDE DATUM
ALLA TRÄFFAR GENOMFÖRS I NÄROMRÅDET

Du tecknar ett medlemskap för 12- eller 24 månader och under ett kalenderår genomförs fyra träffar innehållande fem olika ämnen. Ett  medlemskap sträcker sig givetvis fem ämnen framåt från det datum du tecknar ditt medlemsskap.

GENOMFÖRANDE AV EN TRÄFF

HALV ELLER HELDAG
Professionella föreläsare
FIKA INGÅR VID ALLA TRÄFFAR
LUNCH INGÅR VID ALLA TRÄFFAR

Vi startar eller avslutar alltid med lunch för att sedan ha en föreläsning eller workshop inom ett ämne som gruppen varit med och röstat fram.  Alla inhyrda föreläsare är extremt kompetenta inom sina respektive områden. Målet med varje träff är att du som medlem ska lämna varje nätverksträff med ny kunskap som gör skillnad i ditt vardagliga arbete som ledare.

Därför ska du bli medlem

  • Du får relevant och riktad kompetensutveckling via fem olika teman som är speciellt anpassade för dig som är CFO-/controller
  • Du blir del av ett exklusivt nätverk bestående av max 20 deltagare som kommer ge dig värdefulla affärskontakter 
  • Upplägget är All-inclusive dvs. lunch, kaffe och föreläsning ingår vid alla träffar
  • Gruppen bestämmer gemensamt kommande teman för alla träffar. 
  • Gruppen bestämmer gemensamt att datum för kommande träffar.

Exempel på tidigare teman 

Hur gör man en professionell riskanalys? – Skapa förutsättningar för prestation – Arbetsglädje, konsten att hitta rätt istället för att leta fel – Framtidens ekonomifunktion – Employee experience – Agilt ledarskap – Professionell förhandling

Finns det plats redan idag? 

Ja, det finns platser lediga i vårt nätverk bestående av chefer i Småland och Västergötland och vi ser fram emot att välkomna dig till nätverket. Kontakta oss via knappen nedan!

0

KOMPETENSUTVECKLING

0

INSPIRATION

0

NÄTVERKANDE

Subscribe to our newsletter