Nätverk för dig som är
CFO-/controller

DET HANDLAR OM DIG

Kompetensutveckling och då framförallt, personlig kompetensutveckling är ofta eftersatt på chefsnivå men handen på hjärtat: vad kan vara viktigare?

Som chef är den viktigaste uppgiften att ge rätt förutsättningar för att all din personal ska prestera så bra som de vill och kan. Därför kan vi stolt berätta att att alla våra chefsnätverk har som mål att göra dig som ledare lite bättre, lite klokare och lite mer inspirerad vid varje tillfälle som nätverket träffas. Allt för att du som ledare ska fortsätta utvecklas dag efter dag. Du förtjänar det och dina medarbetare tjänar på det.

Riktad kompetensutveckling för ditt yrke
Ett starkt och anpassat nätverk för dig
Personlig utveckling
Du är med och påverkar kommande teman

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Fem teman varje år
MÖJLIGHET ATT PÅVERKA KOMMANDE TEMAN
MÖJLIGHET ATT PÅVERKA KOMMANDE DATUM
ALLA MÖTEN GENOMFÖRS PÅ 'HEMMAPLAN'

Du tecknar ett abonnemang för 12- eller 24 månader och får då en plats i en nätverksgrupp som består av max 20 personer. Vi tror på mindre grupper för att naturliga relationer ska kunna skapas. Alla genomför fem olika ”teman” per kalenderår. Ditt medlemskap sträcker sig dock givetvis ”fem teman per år” framåt från det datum du tecknade ditt abonnemang.

SÅ HÄR SER EN VANLIG TRÄFF UT

HALV ELLER HELDAG
Professionella föreläsare
FIKA INGÅR VID ALLA TRÄFFAR
LUNCH INGÅR VID ALLA TRÄFFAR

Vi startar eller avslutar alltid med lunch för att sedan ha en föreläsning eller workshop inom ett för gruppen relevant ämne och det bästa av allt är att du som medlem är med och bestämmer vilka ämnen-/teman som ska gälla för varje nätverksträff. Alla våra inhyrda föreläsare är extremt kompetenta inom sina respektive områden. Allt för att du som medlem ska lämna varje nätverksträff med ny kunskap som gör skillnad i ditt vardagliga arbete som ledare.

Därför ska du bli medlem

  • Du får relevant och riktad kompetensutveckling via fem olika teman som är speciellt anpassade för dig som är CFO-/controller
  • Du blir del av ett exklusivt nätverk som kommer ge dig värdefulla affärskontakter
  • Upplägget är givetvis All-inclusive dvs. lunch, kaffe och föreläsning ingår vid alla träffar
  • Gruppen bestämmer gemensamt kommande teman för träffarna
  • Gruppen bestämmer gemensamt att datum för kommande träffar

FINNS DET PLATS REDAN IDAG?

Ja, det finns redan idag ett flertal nätverk för CFO-/controllers igång så det är bara att ta kontakt med oss för en diskussion om vilket nätverk som passar dig bäst geografiskt.

0

KOMPETENSUTVECKLING

0

INSPIRATION

0

NÄTVERKANDE

Subscribe to our newsletter